Legg til en Shazam-widget på Hjem-skjermen på Android

1. Gå til den Hjem-skjermsiden der du vil legge til widgeten på Android-enheten din, og trykk og hold deretter på bakgrunnen på Hjem-skjermen.

2. Trykk på Widgeter nederst på skjermen, og rull eller søk for å finne Shazam i listen over apper. Trykk på Shazam, og gjør deretter ett av følgende:

• Trykk og hold på widgeten, og flytt den deretter til der du vil ha den på skjermen.

• Trykk på Legg til.

Merk: Trinnene for å legge til og tilpasse widgeter kan variere på ulike enheter eller versjoner av Android. Se supportnettstedet for Android Hjelp.