Tillat Pop-Up Shazam på Android

1. Åpne Shazam-appen på Android-enheten din, trykk på (eller sveip til Library (Bibliotek)), og trykk deretter på .

2. Slå på «Shazam from Pop-Up» og «Shazam from notifications bar».

3. Sveip ned fra toppen av skjermen, og trykk deretter på Tap to Shazam-varslingen.

Når du er i en annen app, vises Pop-Up Shazam-knappen i høyre kant av skjermen.

4. Hvis du vil fjerne Pop-Up Shazam-knappen, flytter du den til -knappen nederst på skjermen.

Merk: Hvis du vil vise Pop-Up Shazam-knappen igjen, sveiper du ned fra toppen av skjermen og trykker på Tap to Shazam-varslingen.