En M1-chip som driver nye Mac-maskiner med Apple Silicon.

Maskinvaresikkerhet

Sikker programvare krever en sikkerhetsgrunnmur innebygd i maskinvare. Derfor har Apple-enheter som kjører iOS, iPadOS, macOS, tvOS eller watchOS, sikkerhetsfunksjoner bygget inn i brikkene.

Mer om Apples maskinvaresikkerhet

Symboler som representerer operativsystemene for iPhone, iPad og Mac.

Systemsikkerhet

Systemsikkerheten er utformet for å maksimere sikkerheten til operativsystemene på Apple-enheter uten at det skal gå på bekostning av brukervennlighet og baserer seg på de unike egenskapene som finnes i Apple-maskinvaren. Systemsikkerhet omfatter oppstartsprosessen, programvareoppdateringer og den kontinuerlige driften av operativsystemet.

Lær hvordan Apple beskytter brukere med systemsikkerhet

En bærbar Mac som er åpen og viser symbolet for FileVault.

Kryptering og databeskyttelse

Apple-enheter har krypteringsfunksjoner som beskytter brukerdata og gjør det mulig å fjernslette dem hvis de mistes eller blir stjålet.

Mer om Apple-enheter og programvarekryptering og databeskyttelse

Symboler som representerer App Store for iOS, iPadOS og macOS-utvidelser.

Appsikkerhet

Apple tilbyr flere lag med beskyttelse som er utviklet for å sikre at apper ikke inneholder kjent skadelig programvare og ikke har blitt tuklet med. Annen beskyttelse bidrar til å sikre at tilgang fra apper til brukerdata overvåkes nøye.

Finn ut hvordan Apple beskytter brukere med flere lag med systemsikkerhet

Symboler for seks av tjenestene som Apple tilbyr: Hvor er?, Lommebok, iMessage, iCloud, FaceTime og Keyboard.

Sikkerhetstjenester

Apple har utviklet et robust sett med tjenester for å hjelpe brukere med å få enda større nytte og glede av enhetene sine. Tjenestene inkluderer Apple ID, iCloud, Logg på med Apple, Apple Pay, iMessage, FaceTime og «Hvor er?».

Mer om hvordan Apple gjør enhetene sine sikre

Hvis du vil se gjennom Apple-plattformsikkerhet, kan du klikke på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en setning i søkefeltet. Du kan også laste ned veiledningen (der det er tilgjengelig).

Ikke alle og alt innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.