nøkkeletui

En datastruktur som brukes til å lagre en samling klassenøkler. De ulike typene (bruker, enhet, system, sikkerhetskopiering, deponering og iCloud-sikkerhetskopiering) har samme format.

En topptekst som inneholder: Versjon (satt til fire i iOS 12 eller nyere), type (system, sikkerhetskopiering, deponering eller iCloud-sikkerhetskopiering), Nøkkeletui-UUID, en HMAC hvis nøkkeletuiet er signert og metoden som brukes for å pakke inn klassenøklene: integrering i UID eller PBKDF2, sammen med salt- og iterasjonsnummer.

En liste over klassenøkler: Nøkkel-UUID; Klasse (hvilken databeskyttelsesklasse for fil eller nøkkelring), innpakningstype (kun UID-avledet nøkkel; UID-avledet nøkkel og kodeavledet nøkkel), innpakket klassenøkkel og en offentlig nøkkel for asymmetriske klasser.