DFU-modus (Device Firmware Upgrade)

En modus der oppstart-ROM-koden til en enhet venter på å bli gjenopprettet via USB. Skjermen er svart når enheten er i DFU-modus, men når den kobles til en datamaskin som har iTunes eller Finder, vises denne teksten: «iTunes (eller Finder) har oppdaget en (iPad, iPhone eller iPod touch) i gjenopprettingsmodus. Brukeren må gjenopprette denne (iPad, iPhone eller iPod touch) før den kan brukes sammen med iTunes (eller Finder).»