unik ID (UID)

En 256-bit AES-nøkkel som brennes inn i prosessoren under produksjonen. Den kan ikke leses av firmware eller programvare og brukes kun av prosessorens maskinvarebaserte AES-motor. For å få tak i den faktiske nøkkelen, må en utenforstående utføre et svært avansert og kostbart fysisk angrep mot prosessoren. UID-en er ikke knyttet til noen annen ID på enheten, inkludert, men ikke begrenset til UDID-en.