Hjelp for Prosedyreredigering

Velkommen til Prosedyreredigering

Opprett kraftige prosedyrer, verktøy og til og med programmer som utfører oppgaver som gjentar seg, automatiserer komplekse arbeidsflyter og mer.

Vinduet Prosedyreredigering, som viser en AppleScript som oppretter et nytt TextEdit-dokument og setter inn teksten «Dette er Script Editor!».
Finder-programmet AppleScript-ordlisten.

Vis et programs prosedyrekommandoer og -objekter

Finn ut hvilke kommandoer og objekter som er tilgjengelige for et program, når du lager prosedyren. Bla gjennom prosedyreordboken for programmet ved å velge Arkiv > Åpne ordbok i Prosedyreredigering, og velg en prosedyreordbok.

Eksporter-dialogruten som viser Filformat-lokalmenyen med Program markert og valgene du kan angi når du arkiverer prosedyren.

Arkiver en prosedyre som et program

Når du har laget og testet en prosedyre, kan du arkivere den som et program du kan kjøre akkurat som alle andre programmer. Velg Arkiv > Eksporter, klikk på Filformat-lokalmenyen, og velg Program.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.