AppleScript-ordlisten for Finder.

Vis en apps prosedyrekommandoer og -objekter

Finn ut hvilke kommandoer og objekter som er tilgjengelige for en app, når du lager prosedyren. Bare bla gjennom appens prosedyreordliste.

Slik viser du prosedyreordlisten for en app

Eksporter-dialogruten som viser Filformat-lokalmenyen med Program markert og valgene du kan angi når du arkiverer prosedyren.

Arkiver en prosedyre som en app

Når du har laget og testet en prosedyre, kan du arkivere den som en app og kjøre den akkurat som alle andre apper.

Slik arkiverer du en prosedyre som en app

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Prosedyreredigering, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.