app som rapporterer framdrift

En app som deler elev-/studentframdrift med lærerne. I Skolearbeid kan instruktører bla gjennom innholdet i en app, velge appaktiviteter som skal tilordnes til elevene/studentene, og se elev‑/studentframdrift. Når elevene/studentene jobber med de tilordnede aktivitetene i appen, kan de se framdriften sin i Skolearbeid.

Framdriftsrapporterende apper bruker ClassKit-utviklerrammeverket for å dele framdriftsdata sikkert og privat med lærere i Skolearbeid. I Skolearbeid vises tidsbruk for alle aktiviteter i apper som støtter framdriftsrapportering. For å vise alle tilgjengelige framdriftsdata (tidsbruk, prosentandel, poengsum, antall, binære data) i Skolearbeid må skolen slå på funksjonen for elev‑/studentframdrift i Apple School Manager for organisasjonen og elevene/studentene.