Apple School Manager

En enkel, nettbasert portal som IT-administratorer kan bruke til å rulle ut iOS-, iPadOS-, macOS- og tvOS-enheter – alt fra ett sted. Når du bruker tjenesten med en MDM-løsning, kan administratorer konfigurere enhetsinnstillinger samt kjøpe og distribuere apper og bøker. Apple School Manager integreres med studentinformasjonssystemer (SIS) og SFTP slik at administratorer kan opprette kontoer med skolelister og klasser.

Apple School Manager er hvor IT-administratorer konfigurerer klasser for Skolearbeid og aktiverer rapportering av elev-/studentframdrift. Gå til Apple School Manager-veiledningen.