Safari-startsiden som viser favorittnettsteder, en Personvernrapport og startsidevalg.

Tilpass startsiden din

Velg bakgrunnsbilde og lenker du vil se når du åpner nye vinduer og faner.

Slik tilpasser du startsiden i Safari

Et Safari-vindu som viser sidepanelet med eksisterende fanegrupper, hovedvinduet med flere faner åpne og valg for å opprette en ny faneguppe.

Organiser fanene

Organiser faner i fanegrupper for å flytte dem ut av fanelinje og enkelt bytte mellom relaterte nettsteder.

Slik grupperer du faner i Safari

Hovedsiden for Mac App Store. Sidepanelet til venstre inneholder lenger til ulike områder av butikken, som Arcade og Skap og Kategorier er markert. Til høyre er kategorien for Safari-tillegg.

Utvid Safari med tillegg

Legg til funksjoner og mer personlig tilpassing til surfingen din ved å laste ned Safari-utvidelser fra Mac App Store.

Last ned tillegg for å tilpasse Safari på Mac

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Safari, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.