Bruk kort i Wallet

Du kan bruke Safari til å legge til ulike kort, for eksempel boardingkort eller kinobilletter, i Wallet (eller Passbook) på Mac, iPhone eller iPod touch. Når du legger til et kort på iPhone eller iPod touch, legges det også til i Wallet på Apple Watch, hvis Gjør som iPhone er på i Apple Watch-appen.

iCloud må konfigureres på Macen og iOS-enheten (iOS 6 eller nyere).

Åpne Safari for meg

• Legg til et kort i Wallet: Klikk på Legg til i Wallet på kortet. Hvis du allerede har lagt til kortet, men innholdet er forskjellig, klikker du på Oppdater.

• Vis et kort: Klikk på koblingen til den på en nettside. Hvis strekkoden er nedtonet, har kortet blitt løst inn eller er utløpt. Du finner informasjon om et kort ved å klikke på Info-knappen i kortet.

• Del et kort: Klikk på Del-knappen  i kortet, og velg hvordan du vil dele det.