informasjonskapsler og nettsteddata

Nettsteder oppbevarer ofte informasjonskapsler og andre data på Macen. Disse dataene kan inkludere informasjon som du har oppgitt, for eksempel navn, e-postadresse og valg. Disse dataene hjelper med å identifisere deg når du kommer tilbake, slik at nettstedene kan levere tjenester og vise informasjon som kan være av interesse for deg.

Safari bruker maskinlæring til å identifisere annonsører og andre som sporer hva du gjør på nettet, og fjerner informasjonskapsler og data fra sporing mellom nettsteder som legger igjen. Du kan slå av Intelligent sporingsbeskyttelse slik at Safari alltid godtar informasjonskapsler og nettstedsdata, eller du kan velge å ha Intelligent sporingsbeskyttelse påslått.

• Velg Safari > Valg, klikk på Personvern, og velg deretter «Forhindre nettstedsporing».