Smart søkefelt

Søkefeltet øverst i Safari-vinduer. Du kan bruke det smarte søkefeltet i Safari som et adressefelt og et søkefelt, og som en enkel måte å gå til favorittnettstedene dine på.

Det smarte søkefeltet plassert i midten av Safari-verktøylinjen.

Her er noen måter du kan bruke det smarte søkefeltet på:

• Gå til et nettsted: Skriv inn nettstedets navn eller URL.

• Søk: Skriv inn et ord eller et uttrykk. Mens du skriver, vises Safari-forslag. Du kan enten velge et forslag eller trykke på returtasten for å utføre et vanlig søk.

• Gå til et favorittnettsted: Klikk i feltet, og klikk deretter på symbolet for nettstedet du vil besøke.

• Gjenta et søk: Slett all tekst fra feltet, klikk på forstørrelsesglasset , og velg deretter et tidligere søk.