Informasjonskapsler og nettstedsdata

Nettsteder oppbevarer ofte informasjonskapsler og andre data på Macen. Disse dataene kan inkludere informasjon som du har oppgitt, for eksempel navn, e-postadresse og innstillinger. De hjelper med å identifisere deg når du kommer tilbake, slik at nettstedene kan levere tjenester og vise informasjon som kan være av interesse for deg.

Du kan endre innstillinger slik at Safari alltid godtar eller alltid blokkerer informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

• Velg Safari > Innstillinger, klikk på Personvern, og marker et alternativ for «Informasjonskapsler og nettstedsdata».