marker påminnelser

Marker én eller flere påminnelser på en av følgende måter:

• Marker en påminnelse: Flytt markøren til høyre eller venstre kant av påminnelsen, og klikk på det tomme området.

Klikk i det tomme området til høyre for påminnelsesnavnet for å markere påminnelsen.
  • Marker flere påminnelser: Hold nede Kommando-tasten, og klikk deretter til høyre for hver påminnelse.

• Marker flere påminnelser som følger etter hverandre: Klikk til høyre for den første påminnelsen, hold nede Skift-tasten og klikk deretter til høyre for den siste påminnelsen.

• Marker alle påminnelsene i en liste: Marker én av påminnelsene, og trykk deretter på Kommando-A.