avspillingskontroller

Avspillingskontroller som knappene Start, Pause, Spol framover og Spol bakover, lar deg kontrollere video- eller lydfiler.

På Force Touch-styreflaten kan du spole framover eller bakover, raskere eller saktere, i en QuickTime-film, avhengig av hvor hardt du trykker.

Kontroller for volum, tilbakespoling, avspilling, foroverspoling, avspilling av en fil på en AirPlay-aktivert enhet og deling og endring av avspillingshastighet.