marker objekter

Gjør ett av følgende for å markere ett eller flere objekter – som kontakter, e-poster, filer, mapper eller bilder:

• Marker et objekt: Flytt markøren over objektet og klikk på det.

• Marker flere objekter: Hold Kommando-tasten nede, og klikk på objektene.

• Marker flere objekter ved siden av hverandre: Klikk på det første objektet du vil markere, hold Skift-tasten nede, og klikk deretter på det siste objektet.

Du kan også klikke i nærheten av det første objektet, trykke og holde på styreflaten eller musen, og deretter flytte over alle objektene.