Hjelp for Forhåndsvisning

Velkommen til Forhåndsvisning

Vis og merk PDF-er, fyll ut og signer skjemaer og rediger bilder. Når du er ferdig, deler du filen og eksporterer en passordbeskyttet PDF eller eksporterer bilder i en rekke forskjellige filtyper.

En PDF i Forhåndsvisning.
Signaturverktøyet i Forhåndsvisning.

Fyll ut og signer skjemaer direkte på Macen

Du trenger ikke å skrive ut PDF-skjemaer. Bare åpne dokumentet i Forhåndsvisning, klikk på Vis merkingsverktøylinjen-knappen og bruk merkingsverktøyene til å fylle ut skjemaet. Deretter klikker du på Signatur-knappen for å opprette og legge til signaturen din elektronisk.

En passordbeskyttet PDF.

Beskytt dine konfidensielle dokumenter

Hvis en PDF inneholder sensitiv informasjon, kan du beskytte den med et passord. Velg Arkiv > Eksporter, marker Krypter, og skriv inn et passord.

Et sideminiatyrbilde fra én PDF til sidepanelet i en annen.

Kombiner PDF-dokumenter

Har du mange PDF-er å holde styr på? Sett dem sammen på en enkel måte, slik at du får bare ett dokument å konsentrere deg om. Åpne en PDF i Forhåndsvisning, og flytt en annen PDF-fil fra Finder til sidepanelet i Forhåndsvisning-vinduet. Trenger du bare noen få sider? Flytt sideminiatyrbildene fra én PDF til sidepanelet i en annen.

Valgene for eksportering i Forhåndsvisning.

Konverter bildefiler til en rekke forskjellige filtyper

Forhåndsvisning støtter et stort utvalg bildefiltyper, blant annet JPEG, PNG, PSD og TIFF. Hvis du mottar et bilde du ikke kan åpne i bilderedigeringsprogrammet ditt, eller du må konvertere et bilde til et annet format, velger du Arkiv > Eksporter, klikker på Format-lokalmenyen og velger en filtype.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.