åpne en PDF eller et bilde

Det er flere måter å åpne PDF-er og bildefiler i Forhåndsvisning på.

• Fra skrivebordet: Dobbeltklikk på en PDF- eller bildefil, og den åpnes som standard i Forhåndsvisning. Du kan også markere én eller flere filer og velge Arkiv > Åpne med > Forhåndsvisning.

• I Forhåndsvisning: Velg Arkiv > Åpne, finn og marker filen eller filene du vil åpne, og klikk deretter på Åpne.

Hvis du vil åpne en fil du nylig har arbeidet med, velger du Arkiv > Åpne sist brukte.

• Fra iCloud: Klikk på iCloud Drive i Finder-sidepanelet, og dobbeltklikk på PDF-en for å åpne den. Hvis du vil vite mer om hvordan du arbeider med filer i iCloud, leser du Bruk iCloud Drive til å lagre dokumenter.