åpne en PDF eller et bilde

Det finnes flere måter å åpne PDF-dokumenter og bildefiler (som PNG-filer) på i Forhåndsvisning.

• Fra skrivebordet eller Finder: Dobbeltklikk på en fil. Du kan også markere én eller flere filer og velge Arkiv > Åpne med > Forhåndsvisning.

• I Forhåndsvisning: Velg Arkiv > Åpne, finn frem til og marker én eller flere filer, og klikk deretter på Åpne. Hvis du nylig har jobbet med en fil, kan du velge Arkiv > Åpne sist brukte, og deretter velge filen.

• Fra iCloud: Klikk på iCloud Drive i Finder-sidepanelet, og dobbeltklikk på filen for å åpne den. Du finner mer informasjon om iCloud Drive i Apple-kundestøtteartikkelen Konfigurer iCloud Drive.