Podkaster-vinduet som viser Lytt nå-skjermen på en Mac og en iPhone med en HomePod i bakgrunnen.

Lytt til et program, uansett hvor du er

Ble du ikke ferdig med programmet i lunsjpausen? Ta det med deg når du setter deg i bilen, og lytt ferdig hjemme på HomePod.

Slik lytter du til podkaster på alle enhetene dine

Podkaster-vinduet som viser et søk og søkeresultatene.

Finn podkaster om alle favorittene dine

Ser du etter et program om matlaging, politikk eller favorittforfatteren din? Uansett hvordan humøret er, finner du en podkast som underholder, informerer og inspirerer.

Slik finner du podkaster

Hjørnet øverst til høyre på Mac-skrivebordet viser varslinger, inkludert varslinger om en ny episode som er tilgjengelig for lytting i Podkaster.

Hør alltid de nyeste episodene

Med Podkaster-varslinger blir du automatisk varslet når det er en ny episode tilgjengelig av favorittpodkasten din.

Slik administrerer du varslinger

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Podkaster, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.