En iPhone, en MacBook og en iPad som alle viser de samme bildene på skjermen.

Bildene dine. Overalt.

Med iCloud-bilder har du alltid bildene og videoene dine med deg, uansett hvilken enhet du bruker. Når du tar et bilde med iPhonen, vises det automatisk i Bilder på Macen.

Slik slår du på iCloud-bilder

Et bilde i redigeringsvisning som viser redigeringsverktøyene til høyre.

Gjør gode bilder fantastiske

Du må ikke være en ekspert for å redigere som en. Bruk Bilder-redigeringsknappene for å gi bilder, videoer og Live Photo-bilder akkurat det rette uttrykket. Du kan forbedre lys og farge, bruke filtre, forbedre bildeutsnittet ved å beskjære det og annet.

Slik redigerer du et bilde

Bilder-vinduet, som viser Minner markert i sidepanelet og to minner i vinduet.

Sett pris på minnene

Minner sorterer bildene og videoene dine intelligent for å finner turer, ferier, personer, kjæledyr og annet, og presenterer dem deretter i nydelige samlinger – komplett med temamusikk og overganger.

Slik ser du minner

Bilde av et «For Sale»-skilt med eiendomsmeglerens telefonnummer markert som Tekst i objektivet, og en meny som viser valg for å legge til telefonnummeret i Kontakter, ringe nummeret, starte en FaceTime-samtale, sende en tekstmelding og mer.

Få mest mulig ut av bildene dine med Tekst i objektivet

Når et bilde viser et telefonnummer, et nettsted eller en e-postadresse, kan du bruke det til å ringe, åpne et nettsted, sende en e-post, oversette tekst og mer.

Slik bruker du Tekst i objektivet i et bilde

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Bilder, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Bilder.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.