Bilder-hovedvinduet som viser Bibliotek markert i sidepanelet til venstre, bilder organisert etter dato til høyre, og verktøylinjen øverst.

Kom i gang med Bilder

Kom raskt i gang med å bruke Bilder til å vise og organisere bildene og videoene dine, og finn ut hva annet du kan gjøre.

Kom i gang med Bilder på Mac

En iPhone, en MacBook og en iPad som alle viser de samme bildene på skjermen.

Bildene dine. Overalt.

Med iCloud-bilder har du alltid bildene og videoene dine med deg, uansett hvilken enhet du bruker. Når du tar et bilde med iPhonen, vises det automatisk i Bilder på Macen.

Slik slår du på iCloud-bilder

Bilder-vinduet som viser et minne sammen med knapper for å kontrollere og endre visningen av objekter i minnet.

Sett pris på minnene

Minner sorterer bildene og videoene dine intelligent for å finner turer, ferier, personer, kjæledyr og annet, og presenterer dem deretter i nydelige samlinger – komplett med temamusikk og overganger.

Slik ser du minner

Bilder-vinduet som viser foreslåtte bilder som kan legges til i et fellesbibliotek.

Del et helt bibliotek med gode minner

Med felles bildebibliotek i iCloud kan du sømløst dele bilder og videoer med opptil fem andre, slik at alle kan samarbeide i albumet og samle alle minnene på ett sted.

Slik starter du et fellesbibliotek

Et bilde i redigeringsvisning, med Juster markert i verktøylinjen og justeringsverktøy til høyre.

Gjør gode bilder fantastiske

Du må ikke være en ekspert for å redigere som en. Bruk Bilder-redigeringsknappene for å gi bilder, videoer og Live Photo-bilder akkurat det rette uttrykket. Du kan forbedre lys og farge, bruke filtre, forbedre bildeutsnittet ved å beskjære det og annet.

Slik redigerer du et bilde

Hvor arkiveres bildene dine?

Bruk biblioteket til å importere, administrere og eksportere bilder.

Finn ut mer om Bilder-biblioteket

Spar plass på Macen

Lagre bilder og videoer i full oppløsning i iCloud.

Slå på Optimaliser Mac-lagring

Gjenopprett slettede bilder

Du kan gjenopprette bilder og videoer som du har slettet nylig.

Slett bilder eller gjenopprett slettede bilder i Bilder på Mac

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Bilder, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Bilder.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.