Endre datoinformasjon i en kalender

Du kan endre kalenderens datoinnstillinger når som helst. Du kan også få kalenderen til å vise hendelser fra Kalender-programmet, nasjonale helligdager for mange land, og bursdager du har registrert i Kontakter.

Åpne Bilder for meg

1. Klikk på en kalender under Prosjekter i sidepanelet.

2. Klikk på Kalenderinnstillinger-knappen i verktøylinjen.

3. Gjør ett av følgende:

• Velg en ny startmåned eller -år: Bruk lokalmenyene øverst i innstillingspanelet.

• Endre antallet måneder i kalenderen: Velg et tall fra lokalmenyen.

• Vis helligdager for et land: Klikk på «Vis nasjonale helligdager»-lokalmenyen, og velg landet du vil ha. Hvis du vil avslutte visning av nasjonale helligdager, velger du Ingen.

• Vis hendelser fra Kalender: Merk av i avkrysningsruten ved siden av hver kalender du vil vise.

Merk: Kalenderne du ser her, er de du har konfigurert i Kalender-programmet på Macen.

• Vis bursdager du har registrert i Kontakter-programmet: Velg «Vis bursdager fra Kontakter».

Når du har lagt til hendelser, helligdager og annen informasjon i kalenderen, kan du redigere teksten på enkeltdatoer. Se Formater kalendertekst for mer informasjon.