Opprett en kalender

Du kan bruke bildene dine til å opprette kalendere med profesjonell design og sende dem til familie og venner.

Kalendere som er trykket og bundet.

Det er enkelt å opprette en kalender: marker bildene du vil ha, velg en startdato og et tema, og Bilder organiserer kalenderen for deg. Du kan legge til og fjerne bilder, endre temaet, tilordne bilder og tekst til bestemte datoer for å minnes spesielle anledninger, og annet. Når du er fornøyd med kalenderen, kan du bestille den og få den sendt til familie, venner eller andre.

Åpne Bilder for meg

Opprett en kalender

1. Marker ett eller flere bilder du vil bruke i kalenderen.

2. Velg Arkiv > Opprett > Kalender.

Tips: Du kan opprette en kalender uten først å velge bilder. Bare klikk på Legg til-knapp ved siden av Mine prosjekter, og velg Kalender for å opprette en tom kalender du kan legge til bilder i senere.

3. Velg antallet måneder du vil ha i kalenderen, velg en startdato, og klikk deretter på Fortsett.

4. Klikk for å velge et kalendertema, og klikk deretter på Opprett kalender.

Den nye kalenderen vises i Bilder-vinduet, med bildene du markerte automatisk ordnet på hver kalenderside (inkludert kalenderomslaget). Dobbeltklikk på en side for å redigere den.

Bilder-vinduet som viser en kalender.
  5. Hvis du endre kalenderen, gjør du ett av følgende:

Endre temaet i en kalender

Du kan endre utformingen av kalenderen ved å velge et nytt kalendertema.

1. Klikk på en kalender under Prosjekter i sidepanelet.

2. Klikk på Kalenderinnstillinger-knappen i verktøylinjen, klikk på Endre tema, og klikk deretter på Fortsett.

Kalenderinnstillinger-valg med Endre tema-knappen nederst.
  3. Marker et tema, og klikk deretter på Velg tema.

Endre navn på en kalender

Når du oppretter en kalender, tildeles den automatisk et navn basert på informasjonen tilknyttet bildene, for eksempel albumnavnet. Du kan endre navnet på kalenderen.

1. Klikk på Prosjekter i verktøylinjen, og klikk deretter på navnet på kalenderen for å markere det.

2. Skriv inn et nytt navn.

Fjern Apple-logoen fra en kalender

• Med en kalender åpen, klikk på Kalenderinnstillinger-knappen i verktøylinjen, og fjern deretter markeringen i avkrysningsruten «Inkluder Apple-logoen».