Bruk AirDrop til å dele bilder

Du kan bruke AirDrop til å dele bilder umiddelbart med hvem som helst i nærheten som har en Mac eller en iOS-enhet. Du trenger ikke å konfigurere en konto. Du og personen du sender til må bare være på samme Wi-Fi-nettverk eller ha en Bluetooth-forbindelse.

1. Marker bildene du vil dele.

2. Klikk på Deling-knappen i verktøylinjen, og velg AirDrop.

Et vindu vises som viser AirDrop-brukere i nærheten.

Merk: Hvis du ikke ser brukeren du vil utveksle bilder med, ber du vedkommende om å slå på AirDrop (på en iOS-enhet) eller åpne AirDrop i Finder (på en Mac).

3. Klikk på personen du vil dele med, og klikk på Ferdig.

Filer som sendes med AirDrop plasseres i Nedlastinger-mappen. Hvis du overfører et Live Photo-bilde til mottakere med OS X versjon 10.11.4 eller nyere, kan de spille av Live Photo-bildet. For å gjøre dette, må de klikke på Åpne i Bilder i AirDrop-vinduet. Hvis de klikker på Godkjenn, vil kun stillbildet bli sendt.