Del bilder ved hjelp av andre programmer og nettsteder

Du kan enkelt dele bildene dine til et tredjepartsnettsted ved å legge til et tillegg for nettstedet i Deling-menyen.

Når du åpner Deling-menyen, ser du en liste med tillegg som Bilder allerede bruker. Hvis du vil dele ved hjelp av andre programmer, kan du laste ned programmer (som inkluderer delingstillegg) fra Mac App Store og aktivere tilleggene i Deling-menyen.

Åpne Bilder for meg

1. Klikk på Deling-knappen i verktøylinjen.

Deling-menyen åpnes og viser tilleggene Bilder allerede bruker.

Deling-menyen som viser tredjepartstillegg, blant annet Flickr.
  2. Velg Mer fra Deling-menyen.

Tillegg-panelet i Systemvalg åpnes.

Tillegg-panelet i Systemvalg som viser en liste med tredjepartstillegg til høyre.
  3. Klikk på Del-meny til venstre.

4. Merk av i avkrysningsruten ved siden av hvert tillegg du vil legge til i Deling-menyen.

Når du har lagt til tillegget i Deling-menyen, kan du markere bilder og dele dem med programmet eller nettstedet fra tredjeparten.