mat ut et kamera eller en enhet

Når du er ferdig med å importere bilder fra kameraet eller en annen digital enhet, bør du mate ut kameraet eller enheten før du kobler fra kabelen.

Hvis du vil mate ut en enhet, holder du nede Kontroll-tasten mens du klikker på enhetens navn i sidepanelet i Finder og klikker på Deaktiver.

Nå kan du trygt koble kabelen fra maskinen. Ikke glem å slå av kameraet eller enheten hvis du ikke skal bruke den.