Oppdater profilbildet

Du kan bruke Photo Booth til å oppdatere brukerkontobildet ditt, vennebildet i Meldinger, Twitter-profilbildet, Facebook-profilbildet og mer.

Åpne Photo Booth for meg

1. Ta et bilde.

2. Marker miniatyrbildet av bildet du vil bruke.

3. Klikk på Del-knappen , velg Endre profilbilde, velg hvilke kontoer du vil bruke bildet for, og velg deretter Velg.

Du kan endre profilbildet for Internett-kontoer (som Twitter og Facebook) hvis du allerede har konfigurert Macen til å bruke disse kontoene.