sidepanel

Pages-vinduet har sidepaneler til venstre og høyre for dokumentet. Gjør ett av følgende for å vise dem:

• Klikk på Vis meny-knappen i verktøylinjen, og velg deretter Sideminiatyrer, Innholdsfortegnelse eller Vis kommentarpanelet.

• Klikk på Format-radioknappen i verktøylinjen for å vise formateringskontroller for det markerte objektet i dokumentet, for eksempel tekst, en figur eller et diagram.

• Klikk på i verktøylinjen for å vise formateringskontrollene for dokumentet – angi sideretning og -størrelse, angi dokumentmarger og angi plasseringen for topptekst og bunntekst.

Merk: Hvis sidepanelet til høyre er åpent og du klikker på knappen i verktøylinjen for de aktive kontrollene, lukkes sidepanelet. Hvis for eksempel Format-knappen er markert (med Format-kontrollene i sidepanelet) og du klikker på Format-radioknappen, lukkes hele sidepanelet. Hvis du klikker på Dokument-radioknappen, holdes sidepanelet åpent og bytter til Dokument-kontrollene.