tekstbehandlingsdokument

Tekstbehandlingsdokumenter, for eksempel rapporter eller brev, inkluderer hovedsaklig tekst. Disse dokumentene har et brødtekstområde der du skriver inn tekst, og tekst flyter fra en side til den neste. Nye sider opprettes automatisk når det trengs.

Hvis du vil se om et dokument er konfigurert for tekstbehandling, klikker du på Dokument-radioknappen i verktøylinjen og deretter på Dokument-fanen. Hvis Dokumentbrødtekst-avkrysningsruten er markert, er dokumentet et tekstbehandlingsdokument.