Apple-ID

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store og annet.

• En Apple-ID består av en e-postadresse og et passord. I enkelte områder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse. Les Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-ID.

• Logg på med samme Apple-ID for å bruke en hvilken som helst Apple-tjeneste på en hvilken som helst enhet. Så når du foretar kjøp eller laster ned objekter på én enhet, er de samme objektene tilgjengelige på de andre enhetene dine. Kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID.

• Det er best å ha sin egen Apple-ID og ikke dele den. Hvis du er en del av en familiegruppe, kan du bruke Familiedeling til å dele kjøp mellom familiemedlemmer – uten å måtte dele en Apple-ID.

Hvis du vil vite mer om Apple-ID, kan du besøke kundestøttenettstedet for Apple ID. Hvis du vil opprette en Apple ID, besøker du nettstedet for Apple-ID-kontoer.