Kommentarer og endringer-sidepanelet

Et sidepanel (eller panel) til venstre i Pages-vinduet som viser kommentarer og sporede endringer i et dokument. Du kan vise eller skjule sidepanelet og filtrere innholdet på forskjellige måter.

Hvis du vil åpne Kommentarer og endringer-panelet, klikker du på Vis-menyknappen i verktøylinjen, og deretter velger du Vis Kommentarer og endringer-panelet (eller Vis kommentarpanelet hvis spor endringer ikke er på).

Hvis sporing av endringer er slått på, kan du også klikke på Vis sidepanel med kommentarer og endringer-knappen til venstre i gjennomgangsverktøylinjen for å vise eller skjule sidepanelet.