sidelayoutdokument

Et sidelayoutdokument er som et lerret hvor du kan legge til tekst i tekstruter, bilder og andre objekter, og deretter ordne objektene på siden slik du vil. Nye sider må legges til manuelt. Sidelayoutdokumenter brukes hovedsakelig til å opprette dokumenter med en mer tilpasset design, for eksempel nyhetsbrev eller plakater.

Hvis du vil se om et dokument er konfigurert for sidelayout, klikker du på Dokument-radioknappen i verktøylinjen. Hvis det vises en Bokmerker-fane øverst i sidepanelet, er det et tekstbehandlingsdokument. Hvis ikke er det et sidelayoutdokument.