Malvelgeren med en rad med kategorier langs toppen som du kan trykke på for å filtrere alternativene. Nedenfor vises miniatyrbilder av forhåndsdesignede maler arrangert i rader etter kategori, med Ny øverst, etterfulgt av Sist brukte og Enkel. En Vis alle-knapp vises over og til høyre for hver kategorirad.

Kom i gang med en mal

Alle dokumenter starter med en mal – en modell du kan bruke som utgangspunkt. Du kan opprette tekstbehandlingsdokumenter, for eksempel rapporter og brev, og sidelayoutdokumenter, for eksempel plakater og nyhetsbrev. Du trenger bare å erstattet plassholdertekst og -bilder med ditt eget innhold.

Introduksjon til tekstbehandlings- og sidelayoutdokumenter

Sett inn-menyen med knapper øverst for å legge til tabeller, diagrammer, figurer og medier. Figurer er markert, og menyen viser en rad med kategorier med en Søk-knapp til venstre. Kategorien Aktiviteter er valgt, og det vises figurer nedenfor.

Legg til tabeller, bilder, tegninger og annet

Legg til objekter som tabeller, diagrammer, figurer og medier (bilder, tegninger, lyd og video) i dokumentet. Du kan legge objekter lagvis, endre størrelsen på dem og plassere dem hvor som helst på siden.

Introduksjon til bilder, diagrammer og andre objekter

En figur med tekst som flyter rundt den på tre sider.

Tilpass alle detaljer

Endre hvordan teksten ser ut, legg til en skygge til et bilde, fyll figurer med farger, og mye mer – du kan endre alt i dokumentet ditt. Du kan til og med bryte teksten rundt bilder, koble sammen flere tekstruter slik at teksten flyter fra én tekstrute til den neste, eller bruke fletting for å sette ditt personlige preg på flere dokumenter samtidig – helt automatisk.

Introduksjon til Pages

Malvelgeren med bokmaler i stående retning øverst og liggende retning under.

Bli en utgiver

Pages leveres med bokmaler som hjelper deg med å opprette interaktive bøker i EPUB-format. Legg til tekst og bilder – og til og med en innholdsfortegnelse. Når du er ferdig, kan du også gjøre boken tilgjengelig for kjøp eller nedlasting i Bøker.

Introduksjon til å opprette en bok

Samarbeid-menyen som viser navnene til personer som samarbeider om dokumentet.

Samarbeid i sanntid

Inviter andre til å samarbeide med deg på dokumentet. Alle du inviterer, kan se endringer mens de utføres, men du kontrollerer hvem som kan redigere eller kun lese dokumentet.

Introduksjon til samarbeid

Denne veiledningen hjelper deg med å komme i gang med å bruke Pages 14.0 på iPhone. (Hvis du vil se hvilken Pages-versjon du har, velger du Innstillinger  > Pages.) Hvis du vil utforske Brukerveiledning for Pages, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller uttrykk i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du besøke nettstedet for Pages-brukerstøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.