Sideminiatyrvisning

Sideminiatyrvisning viser miniatyrbilder av alle sidene i dokumentet. I denne visningen kan du omorganisere sider og dokumentinndelinger, navigere til en side ved å trykke på miniatyren og annet.

• Slå på sideminiatyrvisning: Trykk på Mer-knappen øverst på skjermen, slå deretter på Navigering, og trykk på Ferdig. Hvis tastaturet er åpent, trykker du på Ferdig øverst til venstre for å lukke det.

Et åpent dokument med sidenummerknappen nederst i midten av skjermen.
  • Vis eller skjul sideminiatyrvisning: Trykk på sidetallknappen nederst på skjermen for å vise miniatyrer. Hvis du vil lukke sideminiatyrvisningen, trykker du på håndtaket over miniatyrene.