snarveislinje

Snarveislinjen vises på iPad over tastaturet. Den inkluderer knapper for å formatere fonter, legge til tabulatorer og skift, tilpasse tekstjustering, legge til fotnoter og annet.

iPad Pro-snarveislinjen varierer litt fra den på andre iPad-modeller.

Et tastatur med snarveisknapper på en rad over den øverste raden med taster.

Hvis du ikke ser snarveislinjen, velger du Innstillinger > Generelt > Tastaturer og slår deretter på Snarveier.