iCloud Drive

iCloud Drive lagrer presentasjoner, regneark, PDF-filer, bilder og andre dokumenttyper, slik at du kan få tilgang til disse dokumentene fra alle enhetene dine som er konfigurert med iCloud. Det gjør det mulig for programmene dine å dele dokumenter slik at du kan jobbe på samme fil i flere programmer og samarbeide om dem med andre i sanntid.

iCloud Drive fungerer med enheter med iOS 8 eller nyere eller iPadOS, Mac-datamaskiner med OS X 10.10 eller nyere og PC-er med iCloud for Windows. Du kan også få tilgang til iCloud Drive via iCloud.com.

Hvis du vil ha tilgang til iCloud Drive, må du være pålogget iCloud med Apple-ID-en din. iCloud Drive fungerer med programmer som støttes, inkludert Pages, Numbers, Keynote, GarageBand og enkelte utviklere som ikke er Apple.