marker flere objekter

Et objekt er et element du plasserer på en side, som bilder (fotografier), tekstruter, figurer, tabeller og diagrammer. Gjør ett av følgende for å markere flere objekter:

• Trykk og hold på ett objekt på skjermen, og trykk deretter på de andre objektene med en annen finger. Bruk gjerne begge hendene.

• Trykk og hold på et tomt område på skjermen, og flytt deretter ruten som dukker opp, rundt objektene du vil markere.

• Trykk på et objekt du ønsker å markere, trykk på Marker objekter, og trykk deretter på de andre objektene, eller trykk og hold på skjermen og dra i boksen som vises rundt objektene du ønsker å markere. Hvis du vil markere alle objektene, trykker du på Marker alle. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å markere.

• Hvis iPaden har iPadOS installert og du bruker et Bluetooth-tastatur, holder du nede Skift eller Kommando og markerer flere objekter.

Merk: Hvis du arbeider med tekstbundne objekter, kan du bare markere og redigere ett objekt om gangen.