dokumenthåndterer

Dokumenthåndtereren er der hvor du oppretter, åpner og organiserer dokumentene. Du ser dokumenthåndtereren når du åpner Pages og ingen dokumenter er åpne, og når du åpner Filer-appen.

Navigeringsvisningen i dokumenthåndtereren med en plasseringslenke øverst til venstre, og nedenfor den er det et søkefelt. Øverst til høyre er Legg til dokument-knappen; Ny mappe-knappen; en lokalmeny for å bruke liste- eller symbolvisning og for å filtrere etter navn, dato, størrelse, type og etikett; og Marker-knappen. Under disse er miniatyrbilder av eksisterende dokumenter.

Du kan gå til dokumenthåndtereren når et dokument er åpent ved å trykke på Dokumenter øverst til venstre i Pages.