dokumentorganiserer

Dokumentorganisereren er der hvor du oppretter, åpner og organiserer dokumentene. Du ser dokumentorganisereren når du åpner Pages og ingen dokumenter er åpne, og når du åpner Filer-appen.

Dokumentorganisereren med miniatyrbilder av dokumenter. Knappene øverst er for navigering, oppretting av et dokument og markering, med et søkefelt under dem. Nederst på skjermen er knappene Sist brukte og Naviger.

Du kan gå til dokumentorganisereren når et dokument er åpent ved å trykke på Dokumenter øverst til venstre i Pages.