objekt

Et objekt er et element du plasserer på en side, som bilder (fotografier), tekstruter, figurer, tabeller og diagrammer. Hvis du vil legge til et objekt på en side, trykker du på Sett inn-knappen og trykker på en av objektknappene.

Etter at du har lagt til et objekt, kan du flytte objektet til ønsket plassering på siden, legge til innhold og endre objektets utseende.

Du kan også styre hvordan tekst flyter rundt objekter. Du kan for eksempel få teksten til å flyte rundt et objekt, eller plassere et objekt tekstbundet slik at det befinner seg på samme linje som teksten og flytter seg med teksten mens du skriver.