mal

En mal er et modelldokument du kan bruke som utgangspunkt for ditt eget dokument. Du velger en mal fra malvelgeren når du oppretter et nytt dokument.

De fleste maler inkluderer eksempeltekst, bilder og andre objekter du erstatter med ditt eget innhold. Disse plassholderne gjør det enkelt å legge til ditt eget innhold uten å måtte formatere det. Du kan endre malen akkurat slik du vil (for eksempel ved å slette objekter, legge til dine egne bilder og tekst, og så videre). Du kan også legge til flere sider. Når du begynner å lage dokumentet, kan du ikke bytte til en annen mal.

Merk: Noen steder brukes plassholdere for tekst i form av latinsk tekst uten mening (lorem ipsum). Når du legger til egen tekst, vil den vises i språket du bruker for datamaskinen eller andre språkspesifikke inndataenheter.