Malvelgeren er åpen og viser et utvalg av eksempeldokumenter du kan velge mellom.

Kom i gang med en mal

Alle dokumenter starter med en mal – et eksempel du kan bruke som et utgangspunkt. Du kan opprette tekstbehandlingsdokumenter, som rapporter og brev, og sidelayoutdokumenter, som plakater og nyhetsbrev. Bare erstatt teksten i malen med ditt eget innhold.

Opprett ditt første dokument

Figur-oversikten er åpen, med en liste over figurkategorier du kan velge mellom. Mat-kategorien er valgt, og bilder av matfigurer du kan velge mellom, vises til høyre for kategorien.

Legg til bilder, former, tabeller og mer

Sett inn objekter som bilder, video, lyd, diagrammer, figurer eller tabeller i dokumentet ditt. Du kan legge til objekter i lag, endre størrelsen på dem og plassere dem hvor som helst på siden.

Introduksjon til bilder, tekstruter og andre objekter

Et dokument med valgt tekst. Alternativer for å endre font, farge, størrelse og annet for den markerte teksten vises i Format-sidepanelet til høyre.

Tilpass hver eneste detalj

Endre utseendet på teksten din, legg til skygge for et bilde, fyll figurer med farge og mer – du kan endre alt i dokumentet ditt.

Endre utseendet på objekter

Et bilde av en dessert i et dokument, med tekst som følger kanten av bildet.

La teksten flyte

Vær kreativ med tekst. Bryt teksten rundt et bilde, formater dokumentet til å ha flere kolonner eller koble sammen tekstruter, slik at teksten kan flyte mellom spalter.

Plasser objekter med tekst

Samarbeid-menyen viser navnene til personene som samarbeider på dokumentet. Delingsvalg vises under navnene.

Samarbeid i sanntid

Inviter andre til å jobbe med deg på et dokument. Alle du inviterer, kan se endringer de har gjort, men du kontrollerer hvem som kan redigere dokumentet, og hvem som bare kan se det.

Introduksjon til samarbeid

Hvis du vil utforske brukerhåndboken for Pages for iCloud, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden, eller du kan skrive inn et ord eller uttrykk i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.