Inndeling

Deler gjør det mulig å dele inn tekstbehandlingsdokumenter i ulike deler, for eksempel kapitler i en bok eller segmenter i en rapport, slik at ulike deler av innholdet kan bruke ulik formatering. Hver del kan ha ulike sidetallstiler, topptekster, bunntekster og bakgrunner.

Som standard er alle sidene i nye tekstbehandlingsdokumenter med i den samme delen frem til du spesifikt legger til flere deler i dokumentet.

Du kan se hvilke sider som er i samme del, i Miniatyrsider-visningen. Klikk på Vis-knappen på verktøylinjen, velg Miniatyrsider, og klikk deretter på en miniatyrside i sidepanelet. Det vises en fremheving bak alle miniatyrsider som tilhører samme del.

Merk: I sidelayoutdokumenter er hver side sin egen del, og du kan ikke dele dem opp ytterligere i flere deler.