-delen

En del er en del av et dokument, for eksempel et kapittel, som du bruker annen formatering på enn for resten av dokumentet. Hver del kan for eksempel ha ulike marger, sidetall, topptekster, bunntekster og bakgrunnsbilder.

En del kan inneholde én eller flere sider – avhengig av dokumentet.

• Hvis tekstbehandlingsdokumentet ditt bare inneholder én side, har det en del med én side. Hvis dokumentet ditt har flere sider, er alle sidene i den samme delen, med mindre du spesifikt legger til flere deler i dokumentet.

Du kan se hvilke sider som er i samme del, i Miniatyrsider-visningen. Klikk på Vis-knappen i verktøylinjen, velg Miniatyrsider, og klikk deretter på et miniatyrbilde av en side i sidepanelet. En fremheving vises bak alle sidene i samme del.

• I sideoppsettdokumenter er hver side automatisk en del. Du kan ikke dele innholdet på siden inn i flere deler.