Apple-ID

Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som blant annet App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime og iTunes Store.

• En Apple-ID består av en e-postadresse og et passord. I noen land og regioner kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse. Les Apple-kundestøtteartikkelen Bruk mobiltelefonnummeret ditt som Apple-ID.

• Du kan logge på med samme Apple-ID for å bruke Apple-tjenester på hvilken som helst enhet. Dette sørger for at kjøpene og nedlastingene du gjør på én enhet, også er tilgjengelige på de andre enhetene dine. Kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID.

• Det er tryggest å ha din egen Apple-ID som du ikke deler med andre. Hvis du er med i en familiegruppe, kan du bruke Familiedeling til å dele kjøp med de andre medlemmene – uten å dele samme Apple-ID.

Hvis du vil ha mer informasjon om Apple-ID-er, kan du gå til støttesiden for Apple-ID. For å opprette en Apple-ID går du til Apple-ID-kontonettstedet.