sidepanel

Sidepaneler er områdene til venstre og høyre i dokumentet som du kan lukke og åpne ved behov for å få tilgang til formatteringskontroller, miniatyrsider med mer. For å åpne et sidepanel, gjør ett av følgende:

• Klikk på Vis-knappen på verktøylinjen, og velg deretter Miniatyrsider eller Innholdsfortegnelse.

For å lukke det venstre sidepanelet klikker du på Vis-knappen , og deretter velger du Kun dokument.

• Klikk på Format-knappen på verktøylinjen.

Når Format-knappen er markert, viser det høyre sidepanelet kontroller for å formatere det som er markert i dokumentet. Hvis du for eksempel har valgt tekst, ser du kontroller for å endre font, tekststørrelse eller stil. I et sidelayoutdokument vises det sidelayoutkontroller i sidepanelet hvis ingenting er markert.

• Klikk på Dokument-knappen på verktøylinjen. Når Dokument-knappen er markert, viser det høyre sidepanelet kontroller for å formatere dokumentet, for eksempel sideretning og plassering av topptekst og bunntekst.

Hvis sidepanelet Format eller Dokument allerede er åpent, kan du klikke på knappen igjen for å lukke det.