sidepanel

Sidepaneler er områdene til venstre og høyre i dokumentet som du kan lukke og åpne ved behov for å få tilgang til formatteringskontroller, miniatyrsider med mer. Gjør ett av følgende for å åpne et sidepanel:

• Klikk på Vis-knappen på verktøylinjen, og velg deretter Miniatyrsider eller Innholdsfortegnelse.

For å lukke det venstre sidepanelet, klikk på Vis-knappen på verktøylinjen. Velg deretter Kun dokument.

• Klikk på Format-knappen i verktøylinjen.

Når Format-knappen er valgt, viser det høyre sidepanelet kontroller for å formatere det som er markert i dokumentet. Hvis du for eksempel har valgt tekst, ser du kontroller for å endre font, tekststørrelse eller stil. I et sideoppsettsdokument viser sidepanelet sideoppsettskontroller hvis ingenting annet er valgt.

• Klikk på Dokument-knappen i verktøylinjen. Når Dokument-knappen er valgt, viser det høyre sidepanelet kontroller for å formatere dokumentet, for eksempel sideretning og plassering for topptekst og bunntekst.

Hvis enten Format- eller Dokument-sidepanelet allerede er åpent, lukker du det ved å klikke på knappen igjen.